Connor di Diabolica

Jméno:  Connor di Diabolica

Pohlaví:  Muž

Věk:  17

Povaha:   Dokáže být neuvěřitelně žárlivý. Neodpustí si sarkasmus. Především je velice chladný, člověk by řekl že bez citu. Teoreticky se dá přirovnat ke kameni. První vrstva je pro cizince. Je nedůvěřivá (budu psát A jako ta vrstvA), chladná, ale obětavá. Druhá je pro známé. Je taková více vřelá, ale pořád je tak nějak bez citu. Třetí je pro kamarády, a je vstřícná – většinou, a občas se i zasměje. Umí si ale udržovat pořád nějak odstup. Čtvrtá, ta je pro lásku a rodinu. Je vstřícná a milá, což by do Connora nikdo nikdy neřekl. Je obětavý, ale je docela hodně žárlivý, což je ale někdy také k dobru. A poslední, pátá.. je pro nepřátele. Je agresivní, netolerantní, vlastně jako pro cizince, ale Connor cizince nevyhledává, nepřátele však ano.
Tedy, takhle se chová ve společnosti. Když je sám, je plný radosti a když je o samotě ještě s někým(tudíž ne ve velké společnosti), je ještě šťastnější, není-li ten někdo jeho nepřítel a nejsou sami na bojišti. Má celkově dobrý šestý smysl a smysl pro spravedlnost. Také by nebylo od věci zmínit, že krásy nezachytil málo. Je pořád hodně odtažitý a rád způsobí nějakou tu rvačku a se stejnou radostí se jí i zúčastní.
Přesto má něčeho nejvíce a to je touha po svobodě a jeho pocity. Nikomu krom sebe samotného nevěří. Jeho touha po svobodě je ale nekonečná. Vemte mu všechno, ale nevezmete mu to bez boje. A věřte, že o svobodu bude bojovat do posledního dechu.

Dovednosti:  Síla, výdrž, inteligence

Skupina:  Se schopnostmi

Schopnost:  Telepatie

Dodatky:  -

Obrázek: